Webcare doe je zo

Op 24 november organiseerde het Ministerie van EL&I van een symposium over webcare bij de overheid. Meer dan 250 deelnemers hadden zich aangemeld voor dit evenement in het prachtige Diligentia theater in Den Haag.

Tijdens dit symposium werd het boekje “Webcare doe je zo!” uitgereikt. Dit boekje is samengesteld door het Ministerie van EL&I en geeft een heel praktisch overzicht over het inrichten en uitvoeren van webcare. Hoewel het in eerste instantie gericht is op overheden, is het ook zeker relevant voor het bedrijfsleven en andere organisaties.

Het boekje is ook te vinden op slideshare

Tijdens het symposium vond een rondetafeldiscussie plaats over webcare. Namens idr1 nam Kyrill Poelmans deel aan deze discussie, samen met Sara Linders (Belastingdienst), Mirjam van Midden (UWV) en Inge Betzema (Nuon)