Social Media Event 2012

Wat is de overeenkomst tussen Social Media en een van de meest vooraanstaande dansgezelschappen van Nederland?
Deze vraag (en daarmee ook de vraag wat social media voor u kan betekenen) beantwoordt idr1 op woensdag 3 oktober op het social media event 2012. Dit event organiseert idr1 samen met Dirkzwager, ING en Deloitte voor haar relaties.

Tijdens het event nemen wij u eerst mee in de wereld van Introdans, door u deelgenoot te maken van de bedrijfsactiviteiten, maar vooral te laten genieten van de kwaliteiten van de professionele dansers. Vervolgens laten wij zien hoe Introdans en ook andere bedrijven in de praktijk toegevoegde waarde hebben gecreëerd door social media succesvol in te zetten.
Social media is net zoals een goede dansvoorstelling zeer toegankelijk maar ook geen gesneden koek. Pas als je alle (dans)pasjes goed inzet levert het toegevoegde waarde.

Indien u wilt deelnemen aan het event, neemt u dan contact op met uw accountmanager van idr1.

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment