Opleidingen

Theoretische kennis, ondersteund met ervaring. Het vormt de basis van jouw succesvolle medewerkers. Social media opleidingen van idr1 draaien daarom om die twee zaken. Dat noemen wij meerwaarde. Samen met jou gaan we op zoek naar dat element van social media waar jouw organisatie profijt van zal hebben. En tijdens onze opleiding stellen we dat element centraal. Zodat je aan het einde van de opleiding de juiste theoretische kennis hebt en de kennis om relevante ervaring op te gaan doen.

Waarom een social media opleiding van idr1?
De medewerkers van idr1 zijn mensen uit de praktijk. Ze begrijpen dat je kennis wilt vergaren om de effectiviteit van jouw eigen werkzaamheden te verbeteren. Maak een afspraak met ons. Voor een op maat gesneden opleiding voor je organisatie.

Wat kun je na deze opleiding?
idr1 biedt meerwaarde. Onze doelstelling is om jouw organisatie succesvoller te laten opereren. Tijdens de opleiding gaan we op zoek naar deze meerwaarde. Na onze opleiding ben je in staat om zelf gebruiker te worden van social media en – nog belangrijker – om je eigen business model rondom social media te ontwikkelen en toe te passen.

Coosto en andere tooling
Gebruikt u Coosto (of andere tooling) of gaat u dat doen? Dan verzorgt idr1 ook daarvoor de opleiding.