Commerciële / technische optimalisatie van uw website


U kunt het succes van uw website meten. Met monitors. Zo houdt u niet alleen in de gaten of alles goed functioneert, maar ook wat uw site uw organisatie oplevert. Aan aandacht, suggesties voor verbeteringen en omzet. idr1 weet dat monitors van vitaal belang zijn voor iedere succesvolle organisatie. We bieden ze via abonnementen aan. Periodiek in een rapport of zo dat u zelf kunt monitoren. Uiteraard kunnen we uw organisatie ook helpen met de inrichting van de juiste monitors. We vertellen u graag over de mogelijkheden en de kansen.

Commerciële performance monitor
Elke kruidenier doet het nog steeds: hij telt aan het einde van de dag de inhoud van de kassa en stelt vast of zijn dag succesvol is verlopen. Waarom? Omdat de kruidenier gedurende de dag een aantal bevindingen doet die hij terugziet in zijn omzet:

  • De aanbieding lijkt toch niet zo goed te lopen
  • Het nieuwe product doet het beter dan gedacht
  • Het oude product lijkt minder te presteren

Vragen die u wellicht ook hebt ten aanzien van de website van uw organisatie. idr1 heeft daarvoor een monitor ontwikkeld, die:

  • Inzichtelijk maakt hoeveel verkopen u real-time doet
  • Hoeveel aanvragen voor offertes u real-time krijgt
  • Waar uw klanten het meest afhaken (waar de conversie slecht is)

Met onze monitor kunt u direct ingrijpen en bijsturen als (delen) van uw organisatie minder goed presteren. Het verschil met de kruidenier? Met de monitor van idr1 kunt u op ieder moment van de dag controles uitvoeren.

Technische performance monitor
Uw website moet goed werken. Minstens net zo belangrijk is dat de gebruikers van uw site moeten de performance ook goed genoeg vinden. Anders gaan ze wellicht ergens anders kijken.

Veel stappen op uw site verschillen qua techniek. Dynamische of statische content, koppelingen met uw back-office of met externe partijen. Dat uw website technisch in orde is, is daarom vaak niet voldoende. Wat vinden uw klanten van de performance? Dat is de echt belangrijke vraag.

idr1 heeft een aantal standaard “technische performance monitors” ontwikkeld. Ze geven uw organisatie real-time inzage in onder andere:

  • Is uw website bereikbaar?
  • Ervaren uw klanten de performance als voldoende of beter?
  • Automatische notificatie via e-mail of sms als de site uw eisen niet haalt.