Webtexttool review

webtexttoolSinds kort gebruiken we bij idr1 webtexttool, een nieuwe on-page optimalisatie tool die ons werk allemaal een stuk makkelijker maakt! En omdat we graag onze klanten tegemoet willen komen willen we onze ervaring met webtexttool graag met jullie delen. Zoals jullie weten ontwikkelen we graag mooie online concepten en websites en een van de kernpunten daarbij is het gebruik van SEO. Want wat heb je aan een mooie website op het moment dat hij niet bezocht en gevonden wordt? Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan linkbuilding, waar wij zelf natuurlijk graag een steentje aan bijdragen op uw website, maar daarnaast hoort hier ook een gedeelte on-page SEO bij. Ook dit kunnen wij voor u doen, maar dat is het moment dat webtexttool van pas komt. En hier maken wij en onze tekstschrijvers dan ook dankbaar gebruik van! Met een top combi van onze eigen creatieve content en webtexttool’s technische tips zorgen we dat uw websites het beste gevonden en bezocht worden!

Hoe werkt dat dan?

Webtexttool is een tool die in 4 simpele stappen zorgt dat je web content makkelijk en snel geoptimaliseerd is. Allereerst maak je een nieuwe pagina aan die je eventueel in kunt delen onder een van je projecten. Vervolgens kies je een keyword voor de pagina die je gaat maken. Hét woord waar de pagina om draait. Vaak is dit nog niet zo makkelijk en daarom bied webtexttool ook een keyword suggestie functie aan die jou persoonlijk advies geeft over wat de beste keywords zijn voor jouw site. Je typt een woord in dat jij eventueel geschikt vind voor de pagina en webtexttool geeft je verwante keywords met daarbij live scores op het gebied van concurrentie en zoek volume. Wanneer je je keyword bepaald hebt krijg je de mogelijkheid om te kiezen tussen een van de aangeboden templates voor je tekst. Zo is er een leeg template waarin je met een schone lei kan beginnen, maar ook een product template en een blog template voor als je van wat meer beginnende structuur houdt. Wanneer je dit gedaan hebt is er nog maar 1 stap te gaan, content produceren! Je wordt doorgestuurd naar de tekst editor die je live adviezen geeft over hoe je jouw tekst nóg beter kan maken dan dat hij al is. Makkelijk en snel

Klinkt goed die webtexttool review! Maar zijn er ook minpunten?

Niemand is perfect en zo ook webtexttool (nog) niet. Maar minpunten is misschien een te groot woord. Omdat het een vrij nieuwe tool is zijn er nog verschillende punten waar volgens ons nog wel wat winst te behalen valt. Zo denken we dat de keyword suggestie functie nog veel verder uitgebreid zou kunnen worden, door bijvoorbeeld een persoonlijk advies te geven over wel keyword nou eigenlijk de beste keuze is. Daarnaast valt er misschien nog uit te breiden op het visuele gebied, invoegen van afbeeldingen bij projectpagina’s, misschien zelfs adviezen geven voor bijpassende beeldende content bij de teksten. Daarnaast zijn er nog enkele functies zoals bijvoorbeeld autosave of het importeren vanaf bestaande sites die een verrijking zouden kunnen betekenen voor webtexttool. Dit zijn echter kleine puntjes, want de basis van webtexttool belooft in ieder geval veel goeds.

Dus je kunt webtexttool zien als een rising star?

Dat zou je kunnen zeggen ja! Wij zijn in ieder geval verkocht. We merken dat webtexttool actief bezig is om zichzelf te verbeteren en ze gaan serieus met de feedback van de gebruikers om. Dit is ook een van de redenen dat wij zo tevreden zijn over webtexttool, hier weten we in ieder geval zeker dat ons geld alleen maar meer waard zal worden! Over geld gesproken trouwens, dat heb je niet eens nodig op het moment dat je webtexttool wil gebruiken, de basisversie is namelijk helemaal gratis! Dus ik zou zeggen, wacht niet langer en probeer ons geheim tot succes gewoon eens uit.